Dezbatere la Casa Studenților din Craiova: tinerii, în fața provocărilor de astăzi

România trece printr-o criză morală fără precedent. Asistăm stupefiați la fenomenul de transformare a DNA într-un loc de pelerinaj. Oameni politici care au fost îndrituiți cu conducerea destinului poporului român au rămas corigenți la lecția de etică și morală.
Ce poate înțelege un tânăr aflat în plin proces de educație când constată că cei care îi conduc destinul sunt acuzați de plagiat sau de deturnare a fondurilor care ar fi trebuit sa fie cheltuite pentru creșterea nivelului calitativ al sistemului educațional ?

conferinta Duduiala

Ca părinți, constatăm cu îngrijorare, cum tinerii, fără perspectivă, aleg sa se detașeze de problematica socială prin consumuri de droguri, prin devieri comportamentale.
De aceea vă invităm pe toți cei care vă simțiți responsabili pentru soarta copiilor noștri să vă uniți eforturile pentru a-i îndruma pe drumul corect, pentru realizarea unei societăți responsabile, pusă în slujba individului .

Noi vă propunem un pas timid în acest sens prin organizarea unui simpozion pentru dezbaterea unor teme de interes pentru tânăra generație :

Ce ne rănește sufletul ? Ne putem recupera morala și demnitatea pierdute cu sprijinul celor aleși să ne conducă destinele ?
Consumul de droguri distruge vieți și familii. Tinerii trebuie să conștientizeze asupra multiplelor pericole ale “morții albe”.
Poziția Bisericii față de devierile sexuale. Amploarea luată de homosexualitate și lesbianism pune în pericol viitorul creației supreme a lui Dumnezeu pe pământ.
La acest simpozion vor participa persoane din cadrul instituțiilor care au responsabilități directe în fenomenele pe care încercăm să le dezbatem.

Vă invităm și pe Dvs. să participați la acest simpozion care se va desfășura la Casa Studenților din Craiova, în data de 18.02.2015, la ora 14.00.

Considerăm că împreună putem face ceva pentru tânăra generație, acum când încă nu este prea târziu.

Vă mulțumesc!

Persoană de contact : Gheorghe Duduială – 0722.645 900, 0766.238 600

Reclame

Despre euroagora
Euro-Agora - ONG from Craiova, Romania

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: